Stylingtip Expresso

Standaard

De ideale jurk voor mijn zuil figuur

zuilfiguur
Hoe herken je dit figuur?
Heb je kleine borsten en zijn jouw taille, schouders en heupen ongeveer even breed? Dan ben je een zuil. Waarschijnlijk heb je ook wat kleinere borsten en een kleine bilpartij.

Wel dragen
Zuilfiguren moeten vooral zorgen voor een taille. Dit doe je door zoveel mogelijk voor getailleerde kleding te kiezen. Zoek naar items waar het accent op de taille ligt, dit kan zijn door het gebruik van banen rond de middel. Een ander voorbeeld is de peplum-jurk, waar net onder de middel uitlopende stof zit. Wil je extra taille toevoegen aan een jurk, bind dan een brede riem om je middel. Zorg er in ieder geval altijd voor dat het smalste gedeelte van jouw outfit in je taille zit. Grote prints en jurken met plooidetails kunnen ervoor zorgen dat je wat voller lijkt. Je kunt ook volume creëren door een dik vest te combineren met een brede tailleriem.

Niet dragen
Mijd kleding zonder vorm. Lange vesten en jurken zonder taille versterken jouw lichaamsvorm. Ook wijd uitlopende kledingstukken zijn niet erg flatteus voor een zuilfiguur

Voor de overige typen zie Expresso

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s