Vest voor jarige Job

Standaard

knippie 5 2014

Voor de eerste verjaardag van Job wilde ik een vest maken. Gelijk op zoek gegaan naar een patroon, alle Knippies bekeken en natuurlijk niet gevonden wat ik zocht. Toen maar op zoek gegaan naar een sweater met capuchon. Gelukkig vond ik die in een Knippie van 2014. Hier stonden nog veel meer leuke dingen in vooral de gehaakte piet en sint zagen er erg leuk uit. Maar ja in januari begin je daar meestal niet aan. De bivakmuts zag er ook erg leuk uit en die hebben we gelijk op de rondbreipen gezet om gelijk met het vestje aan de jarige te geven.

New Phototastic Collage

Voor het vestje heb ik de stof bij megastoffen gekocht, hier moet je de stof per 50 cm of meter afnemen. Hierdoor kan ik nog 2 vestjes maken van het materiaal wat ik nog over heb. Wie weet wordt het zijn lievelings vest en mag ik elk jaar een maatje groter gaan naaien. De maat die ik genaaid heb is maat 74/80

bivakmuts

De bivakmuts was voor de kinderen vanaf 2 jaar. Job is net 1 geworden dus het patroon heb ik aangepast. Uit mijn voorraad heb ik gekozen voor een effen kleur en een dunne gemêleerde draad, hierdoor worden de kleuren wat sprekende. Het is heel gemakkelijk breien en met 1 naad dichtnaaien heel eenvoudig om te doen. De oren vormden wel een probleem, zo netjes als op het voorbeeld wilde mij niet lukken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s